Kinderartsen MCA starten spreekuur in Heerhugowaard

Kinderartsen MCA starten spreekuur in Heerhugowaard

0 365

De afdeling kindergeneeskunde van het MCA start vanaf dinsdag 19 augustus met een spreekuur in het Diagnostisch Centrum in Heerhugowaard. Het algemene spreekuur is bedoeld voor kinderen en tieners in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. In de even weken is er een spreekuur op de dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur. In de oneven weken houden de kinderartsen van 09.00 tot 12.00 uur spreekuur op de donderdag.

 ‘Met dit spreekuur willen we extra service aan onze patiënten bieden,’ zegt Wilma van der Velden, teamleider polikliniek kindergeneeskunde MCA. ‘Heerhugowaard is een groeigemeente. Omdat daar het Diagnostisch Centrum van MCA is gevestigd, biedt dit een prima locatie voor een spreekuur. De kinderen en tieners kunnen in Heerhugowaard ook terecht voor eventueel aanvullend röntgen- of bloedonderzoek. Dat scheelt hen veel tijd.’

Het Diagnostisch Centrum Heerhugowaard is een sublocatie van Medisch Centrum Alkmaar en gevestigd aan het Stationsplein 49 in Heerhugowaard (centrale ingang, torentje). De locatie is zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Bel voor het maken van een afspraak of voor meer informatie naar de polikliniek kindergeneeskunde MCA, telefoon: 072 – 548 29 50.

Geen reacties

Laat een reactie achter