Regionaal talent gezocht voor singer-songwritercontest in Cool en Kompleks

Regionaal talent gezocht voor singer-songwritercontest in Cool en Kompleks

Cool kunst en cultuur en jongerencentrum Kompleks slaan dit jaar de handen ineen op jacht naar nieuw singer-songwritertalent uit Heerhugowaard en omgeving. Vorig jaar won de Alkmaarse Mikky Zomerdijk de finale van de succesvolle singer-songwritercontest in Cool. Ze kreeg daardoor de kans om op te treden met legende Chip Taylor. De inschrijving voor de nieuwe contest van najaar 2014 is geopend!

Contest
De singer-songwritercontest is bedoeld voor iedereen die zijn eigen muziek schrijft, zichzelf begeleidt en afkomstig is uit Heerhugowaard of omstreken. De voorrondes vinden afwisselend in Cool en Kompleks plaats in het najaar van 2014 en worden beoordeeld door een professionele jury. Op vrijdag 12 december is de grote finale in Cool. De winnaar krijgt studiotijd van Tamminga Music Productions en opnieuw de kans om op te treden met een professional.

Aanmelden
Wil je meedoen? Stuur dan voor 31 juli een mail met je persoonlijke gegevens, een korte motivatie en biografie plus een filmpje waarop je duidelijk een van je eigen nummers speelt en zingt naar coollive@coolkunstencultuur.nl. De selectie voor de voorrondes vindt deze zomer plaats. Kijk voor meer informatie op www.coolkunstencultuur.nl of www.kompleks.nl

VERGELIJKBARE ARTIKELEN

0 274

Geen reacties

Laat een reactie achter