SVW’27 speelt gelijk tegen ODIN’59

SVW’27 speelt gelijk tegen ODIN’59

0 405

SVW´27 heeft gisteravond zijn tweede oefenwedstrijd met 2-2 gelijk gespeeld tegen zaterdaghoofdklasser ODIN’59. Beide helften werden 1-1. Doelpunten werden gemaakt door Jeffrey Esser uit een penalty en Rodney de Bonte. Debutant Jordi Smit schoot in de tweede helft nog twee keer schitterend op het vijandelijke doel. De lat en de keeper moesten redding brengen.

Het is nog even zoeken bij onze hoofdmacht. De grote hoofdlijnen die trainer Goudmijn wilt terug zien zijn duidelijk zichtbaar, maar de automatismen zijn nog groeiende. Mooi veldspel wisselde zich gisteravond af met rommelig voetbal en onzuiverheden. Desondanks zijn oefenwedstrijden er ook om te leren van fouten. 

VERGELIJKBARE ARTIKELEN

0 370

Geen reacties

Laat een reactie achter